• Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me-time en thuiswerken, hoe doe je dat?

bloemen

Thuiswerken, ik maak het gezellig. Hoe doe jij dat? Het is belangrijk voor in balans te blijven. Ik let op de sfeer in mijn huis. Lucht elke dag je huis, omdat het goed is voor alle virussen en bacteriën met frisse lucht te verwijderen. Ook rare luchtjes, wanneer je met knoflook heb gekookt bedoel ik. Ach je begrijpt wat ik bedoel!

Balans

Me-time is voor mij belangrijk voor in balans te blijven. Ik koop wekelijks bloemen maak het huis schoon hou een ritme met bewegen en zorg dat er fruit en groente in huis zijn. Ook toiletpapier, ik kan het niet laten de hype te noemen. Het is ook belangrijk, om contact met je collega’s te houden ik bedoel niet in het echt, maar regelmatig via zoom of team microsoft. Het geeft mij een gevoel van ritme en dat ik op de hoogte blijf. Natuurlijk ook roddels dat is altijd goed heb ik ergens gelezen. Ik doe er niet aan mee maar vind het wel fijn voor te horen. Waar rook is ook vuur.

De afgelopen maanden heb ik nog nooit zoveel meditatie oefeningen gedaan voor innerlijk rust te vinden. Ik kan je aanbevelen ‘Daily Breath’ “Chopra”.Het is me gelukt en ik ben er kalm door geworden. Wanneer ik me gestrest voel doe ik een koptelefoon op en sluit me af voor 10 minuten. De meditatie voel ik in mijn lijf. Gewoon heeft mijn hoofd leeg… moment!

planten in huis

Eigen bedrijf

Ondertussen ga ik op maandag nog door met cliënten coachen online. Laatste vind ik nog steeds mijn passie en ben blij als ik een client kan begeleiden naar het gewenste resultaat.

Coach Joyousness

Tijdschriften lezen…

Mijn wekelijkse bibliotheek bezoeken zijn 1 keer in de drie weken geworden. Vind ik erg jammer want ik hou van tijdschriften lezen en even een uur kwijt in die wereld en alleen zijn met de plaatjes en columns, artikelen en tips lezen. Ik heb wel de nieuwe vogue thuis gekocht. Ik moest het kopen omdat de leerlingen van een school in de Bijlmer Amsterdam waren geïnterviewd. Dat was nog nooit in Nederland gebeurd. Zo mooi alle verschillende antwoorden op de vragen in het interview, vol hoop en eigen kracht. Vogue Nederland, heeft voor mij dit jaar 2020 een extra puntje verdient.

Ik weet dat in Italië de Vogue wel alle maatschappelijke verhalen deelt helaas is de redacteur overleden Franca Sozzani (death 2016). Ik heb een indrukwekkende documentaire van haar gezien, door haar zoon gemaakt. Het is belangrijk dat alle tijdschriften, alles bespreekbaar maken. Even mijn persoonlijke mening.

Vogue Nederland

Seizoenen komen en gaan…

Me-time en thuiswerken korte samenvatting : De zomer was zonnig we werkten in de tuin met z’n allen. We waren vaker buiten en konden samen zitten op anderhalve meter afstand natuurlijk. Met herfst Amsterdamse Bos wandelingen mooi de veranderingen te zien van zomer naar herfst de kleuren. Paddestoelen zoeken en fotograferen. De winter komt ik kan niet wachten en hoop op sneeuw.

werk

Together

Samenzijn is wel een feit, waar we niet zonder kunnen. Ik heb er zelf nog steeds moeite mee. Wanneer je iemand lang niet hebt gezien en even wil vasthouden, knuffelen of gezellig gearmd lopen een hand op de schouder leggen. Doen we niet meer… We houden vol.

Me-time

zorg goed voor jezelf

jij bent belangrijk

Verginia Spier

Kerst 2020Kerst 2020

Labels:, , , , , , ,

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time