• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

The time a person has to himself or herself

Al sinds ik 12 jaar coach ik klanten en luisterde ik naar de thema’s waar ze hulp in nodig hadden. Daarom wilde ik iets doen met het concept “me time”. Bloggen, boek schrijven en nu een training bedrijf rondom Veerkracht, Leiderschap, Loopbaan en Me-Time! https://me-time-verginiaspier.com

zomer me-time

Waarom me-time?

Omdat ik overal om me heen het tegenovergestelde hoor. Iedereen is altijd druk. We worden geleefd door volle agenda’s en eindeloze to-do lijstjes. Vooral hardwerkende moeders lijken altijd onderweg te zijn, balancerend tussen werk, gezin en sociale verplichtingen.

In al die drukte vergeten we vaak tijd voor onszelf te nemen. Die kostbare momenten waarin we kunnen ontspannen en opladen. Voor de duidelijkheid heb ik de definitie van “me time” even opgezocht. Hoewel de uitleg in het Engels is, raakt het de kern perfect:

“The time a person has to himself or herself, in which to do something for his or her own enjoyment”

Mooier kon ik het niet verwoorden.

“Me time” is de tijd die je voor jezelf neemt, waarin je iets doet puur en alleen voor je eigen plezier en ontspanning. 

Het is de ultieme zelfzorg, een geschenk dat je aan jezelf geeft om weer op te laden en balans te vinden in een hectisch leven.

In onze drukke wereld is het cruciaal om deze momenten te koesteren en bewust tijd vrij te maken voor jezelf. Want juist door goed voor jezelf te zorgen, kun je beter voor anderen zorgen en alles wat op je pad komt met meer energie en vreugde tegemoet treden.

Laten we samen meer aan “me time”, herontdekken en deze kostbare momenten een vaste plek in ons leven geven. Wat ga jij vandaag doen?

Joyousness me-time

Zorg goed voor jezelf

Jij bent belangrijk 

Verginia Spier 

Labels:, , , , , , , , ,

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time