• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me-Time boek

Me-Time Boek Verginia Spier

Me-time is tijd exclusief voor jou, tijd die je alleen doorbrengt, waarbij je geen rekening houdt met een ander. Tijd vrijmaken voor jezelf en dingen doen waar jij van geniet. Iedereen kan aan me-time doen. Hoe vind je me-time tussen werk en privé? Neem je weleens tijd voor jezelf. Je kunt vijf minuten, een dag of zelfs meerdere dagen me-time nemen!

Zoals gezegd me-time nemen is goed voor je gezondheid. Ik kende geen me-time was altijd  druk-druk-druk. Dat is nu zo anders!. Ik laat je graag zien hoe ik dat doe en hoe je meer tijd voor jou maakt! Zorg goed voor jezelf omdat je het verdient.

Ik was nieuwsgierig naar de wensen en ideeën over me-time van de 27 mensen die ik gesproken heb. Deze interviews zijn in dit boek te lezen. Ik hoop dat jij ook zo geniet als je de interviews leest en inspiratie opdoet om meer aan me- time te doen.

De teller van interviews staat op 64!

Me-Time Boek Verginia Spier

Verginia Spier werkt als coach, counselor en blogger. 

Als blogger schrijft zij over de tijd, die ze zichzelf gunt. Naast NLP-coaching begeleidt ze mensen met haar bedrijf CoCoJoyousness naar meer plezier in hun leven, zowel privé als op werkgebied. Dit is haar eerste boek. https://verginiaspier.com/winkel/ De engelse E Book versie, is in maart 2021 online te bestellen via Amazon, bol en Apple bookstore.

Wil je op de hoogte blijven van Verginia Spier  volg haar boek op  Instagram: klik hier onder 

https://www.instagram.com/me_time_zorggoedvoorjezelf/

 

 

2023 nieuwe mogelijkheden voor je aan te melden voor diverse workshops. 

Joyousness me time

Me-time is zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk 

Verginia Spier

Me-time boek

Joyousness Me Time