• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Dagelijkse oefening voor innerlijke rust

Een mindfulness ritueel

Elke ochtend neem ik een moment voor een vijf minuten meditatie waarbij ik deze affirmaties hardop lees. Bij elke zin adem ik diep in en uit voordat ik naar de volgende zin ga. Deze zinnen heb ik geleerd tijdens mijn mindfulness training, en ik wil ze graag met jullie delen:

tulpen 2021
 • Zonder oordeel zijn: Ik kan zonder oordeel kijken naar dat wat er is.
 • Niet streven: Ik ben helemaal in orde zoals ik nu ben.
 • Geduld: Ik heb het vermogen de dingen hun eigen tijd te geven en zich te laten ontvouwen.
 • Acceptatie: Ik zie de dingen zoals ze in het heden zijn.
 • Frisse blik: Elk moment is uniek voor mij.
 • Vertrouwen: Ik luister naar mijn innerlijke kracht.
 • Loslaten: Ik laat los op een manier om de dingen te laten zijn zoals ze zijn.
 • Compassie: Ik ben liefdevol, vriendelijk en mild naar mezelf en naar anderen.

Door elke ochtend de tijd te nemen om deze zinnen met aandacht te lezen, begin ik mijn dag met een rustige en positieve mindset. Ik hoop dat deze oefening jou ook kan helpen om meer innerlijke rust en balans te vinden.

Neem eens een moment om het te proberen en laat me weten hoe het voor jou werkt!

Joyousness me-time

Zorg goed voor jezelf

Verginia Spier 

Labels:, , , , ,

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time