• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Dan nu de recensie:

Hey Verginia! Hoe is het? Leuk boek, mooi geschreven! Door jou ben ik nu nog bewuster geworden van mijn “me-time”; heel inspirerend. Thanks daarvoor! Doru Ciuca

***************************************************************

Door de waan van de dag of door alles wat we allemaal moeten doen, vergeten we vaak om tijd te nemen voor onszelf. De tijd nemen voor wat we werkelijk willen (doen of ervaren) of waar we energie van krijgen of blij van worden. In het boek me-time kun je voorbeelden lezen van hoe anderen hun me-time invullen. Dit zorgt voor inspiratie en ideeen en laat je stil staan bij hoe je zelf je me-time wilt gaan invullen.
Groetjes, Tonny de Bie

****************************************************************

Als vorm van ‘Me Time’ heb ik het boek Me-Time van Verginia Spier gelezen. 

Het was een ontspannen leesreis met betekenisvolle ontdekkingen. 

Het boek is uitnodigend en toegankelijk, en Verginia heeft een prettige schrijfstijl. 

Mooi hoe er naast de persoonlijke ervaringen van de schrijfster, ruimte gecreëerd is voor de ervaringen van anderen. 

Het boek is een ervaringscarrousel waar iedereen die het leest een eigen verhaal aan toe kan voegen. 

Het wachten is nu op de mini documentaire ‘Me-Time The Movie’(grapje!) 

Lydia Pont

******************************************************************

Lieve Verginia Spier, Wat heb ik genoten van je boek! Het is zo helder en liefdevol verteld, een echte aanrader voor iedereen die zichzelf regelmatig voorbij holt! Het leven is om van te genieten en jij legt dat uit op een manier die iedereen moet aanspreken!Ook een reuze eer om er zelf in te mogen staan, Me-Time staat bij mij ook hoog in het vaandel. Dank je wel lieverd!

Carin Zijlstra

*******************************************************************

Zondagmiddag boek Me -Time van Verginia Spier gelezen! Prachtige verhalen van verschillende mensen en mooie tips om je tijd beter in te delen ! Super trots op Verginia dat ze een prachtig boek heeft uitgegeven ! Een aanrader ! Check ook even haar socials ! Succes Verginia !! ???❤️??

Martha Waal (Surimams)

********************************************************************

Ik heb je boek met plezier gelezen. Het leest lekker weg, de lay-out doet heel prettig aan. Jij hebt met de lezer gedeeld hoe jij je Me-time in praktijk brengt. Dat alleen al maakt het voor mij makkelijker om bij mezelf na te gaan wat ik doe aan Me-time. De vragen die je de lezer aan t eind van ieder hoofdstuk stelt, zetten mij nog meer aan ’t denken: wat doe ík, hoe doe ík het en doe ik genoeg. Hoe voel ik me aan ’t einde van de dag? Daarnaast geef je de lezer praktische tips. Niet alle tips zijn voor mij geschikt, maar ik kan kiezen uit verschillende. Ik vind van mezelf dat ik al aan me-time doe, maar nu doe ik het toch meer bewust. Als ik nu thee drink, is dat ook echt het enige wat ik op dat moment doe: ik zit op de bank of op balkon en geniet van een kopje thee. 

Groetjes, Beppie

*********************************************************************

Joyousness Me Time