• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Column

Me-time inspiratie 

Waar vind ik inspiratie over me-time? Goede vraag… Het eerste wat bij me opkomt is luisteren naar wat ik nodig heb? Het is zintuiglijke meestal. De zintuigen volgen: ruiken, proeven ,luisteren, zien en voelen.

Keukenhof 2023 Joyousness me-time

Vooral nu het lente is en de zon meer gaat schijnen. Ik voel dan energie stromen door mijn lijf ik moet naar buiten. Je ruikt dan de geur van nieuwe planten en bloemen wanneer je door het park rond wandelt. 

Het is een nieuw begin voor de natuur wakker worden en wintertijd is voorbij. Heb je weleens naar een tak gekeken waar de jonge bladeren hun best doen voor uit de knoppen te komen. 

De bollen komen uit en kunnen de velden in alle kleuren zetten. Net een schilderij als in de bollenstreek staat zo kleurvol. 

Op zo een mooie dag moet je dan een ijsje eten en de smaak explosie in je mond proeven. Of het naar aardbeien of vanille smaakt. Bewust proeven.

Mijn antwoord is wel helder denk ik inspiratie over me-time is overal wanneer je dichtbij jezelf blijft en er bij stil staat. 

Joyousness me-time

Verginia Spier

Zorg goed voor jezelf

Jij bent belangrijk 

Me-time wat is dat?

Eerste online bericht op 20 juli 2013. Ik wist nog niet waar het naar toe zou groeien ik wilde een statement maken. Ik citeer graag de inhoud:

Ik wilde altijd iets doen met “me time”. Waarom, omdat ik het tegenovergestelde om me heen hoor. Iedereen heeft het druk. We worden geleefd volle agenda’s , hard werkende moeders.

We nemen geen tijd voor onszelf.
Ik heb even voor de record gezocht naar de definitie van me time. Sorry het is in het Engels te vinden.

the time a person has to himself or herself, in which to do something for his or her own enjoyment

Mooier kon dit niet vertaald worden.
Joyousness me time
Verginia Spier

Verginia Spier blogger

Perfect begin, van bijna 10 jaar als blogger schrijven.

Op 13 juli 2023 is er een klein feestje dan mag ik het vieren dat ik al meer dan 80 interviews, mooie mensen heb mogen publiceren en ze ontmoeten. Me-time is voor mij nog steeds een belangrijk thema in de samenleving. Het is en blijft een ontdekking bij jezelf! Ik probeer met mijn blogs me-time te delen, zodat jij ervan kan genieten. Tevens ook de antwoorden te lezen bij de vragen die ik stel bij de geïnterviewde, wat zij doen met hun me-time? Zo divers en anders dan ik.

Boek me-time geschreven

Wat ben ik trots dat ik tijdens de corona een boek uitbracht over ‘Me-Time’. Er was geen feestje natuurlijk, ik was dankbaar voor de 27 ervaringsdeskundige, dat ik hun interviews mocht vermelden.

Achterflap informatie

Me-Time is tijd exclusief voor jou, tijd die je alleen doorbrengt en waarbij je geen rekening houdt met een ander. Tijd vrijmaken voor jezelf en dingen doen waar jij van geniet. Iedereen kan aan me-time doen. Hoe vind je me-time tussen werk en privé? Neem je weleens tijd voor jezelf. Je kunt vijf minuten, een dag of zelfs meerdere dagen me-time nemen!

Zoals gezegd me-time nemen is goed voor je gezondheid. Ik kende geen me-time was altijd  druk-druk-druk. Dat is nu zo anders!. Ik laat je graag zien hoe ik dat doe en hoe je meer tijd voor jou maakt! Zorg goed voor jezelf omdat je het verdient.

Ik was nieuwsgierig naar de wensen en ideeën over me-time van de 27 mensen die ik gesproken heb. Deze interviews zijn in dit boek te lezen. Ik hoop dat jij ook zo geniet als je de interviews leest en inspiratie opdoet om meer aan me- time te doen.  Klik op de foto om te bestellen!!

I ISBN/EAN 9789090331027

me-time boek

2023 ga ik nog een stap verder

me-time-verginiaspier.com is voor vrouwen 35+ 40 en 50+ om trainingen te volgen die op maat gemaakt zijn. Veerkracht, Loopbaan, Leiderschap, binnenkort meer informatie. Het is nog een werk in voortgang. Je kunt wel, alvast even een kijkje nemen? Klik op de foto!

me-time-verginiaspier.com

Hoe is dat bij jou me-time? Doe je eigenlijk wel aan me-time?

Ik lees graag je reactie

joyousness me-time

Verginia Spier

Zorg goed voor jezlef

jij bent belangrijk

Joyousness Me Time