• Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

  • Joyousness Me Time

    Joyousness Me Time

    Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Dat eten & drinken mensen verbindt

Georgina Maelissa
Georgina Maelissa

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Georgina Maelissa, Ik stelde haar vier vragen over me time.

Wie ben ik? (privé)
Ik ben Georgina Klamer-Maelissa. Ik ben een moeder van 2 lieve kids en getrouwd met Dennis. Ik heb Molukse roots en ik ben geboren in Den-Haag, maar op jonge leeftijd naar Drenthe verhuisd waar ik ben opgegroeid. Door het verleden van mijn ouders (beiden Moluks) hebben zij altijd gehamerd op het behalen van het papiertje. Zij vonden het erg belangrijk dat ik mijn diploma’s zou halen. Daar heb ik mij ook voornamelijk op gefocust. Ik heb uiteindelijk 2 HBO diploma’s behaald en veel certificaten. Die allround kennis hielp mij verder in het leven, zowel op privé als op zakelijk gebied.

Wat doe ik? (werk)
In 2015 ben ik voor mezelf begonnen. Ik had mijn eigen cateringbedrijf. Totdat ik in 2018 flink door mijn rug ging en daardoor mijn werk niet meer kon voortzetten. Food fotografie deed ik als nevenactiviteit en ik besloot om daarvan mijn hoofdactiviteit te maken.
Nu ben ik food fotografe. Ik maak foto’s van eten & drinken en alles wat erbij hoort. Op die manier help ik mijn klanten, zodat steeds meer mensen trek krijgen in hun lekkernijen. Ik vind het belangrijk dat andere mensen een goed beeld hebben van het heerlijke eten & drinken die mijn klanten met anderen willen delen. Zo mag ik letterlijk en figuurlijk een kijkje nemen in de keuken van mijn klanten.

Waarom ik me als fotografe heb gespecialiseerd in food? Heel simpel: ik ben dol op eten & drinken 🙂 . Daarnaast ben ik opgegroeid met eten. Mijn moeder kookte en bakte veel. Tijdens de feestdagen leek het wel een mini fabriek binnen ons gezin. Wanneer we bijv koekjes bakten, hield de één zich bezig met het deeg, de ander rolde het uit en stak de vormpjes uit het deeg, dan werd het gebakken of vervolgens in voorraadbakken opgeborgen.

Een tijdje terug had ik contact met een oude schoolvriendin en zij vertelde mij hoe zij zich de lekkere cake van mijn moeder nog zo goed kon herinneren. Grappig om te horen! Zo zie je maar weer dat eten & drinken mensen verbindt 🙂

Mijn wens met me-time nemen is een goede balans tussen werk, privé en rust. Ik wil anderen graag helpen en dat is tevens mijn valkuil. Ik zeg dan enthousiast ja en vervolgens kom ik erachter dat mijn agenda er toch behoorlijk is vol gepland en dan pak ik mijn rust niet.

Je top drie voor me-time zijn:

  • –  Koken en bakken. Naast dat ik voor mijn werk veel bezig ben met eten & drinken, vind ik het zelf erg leuk én vooral lekker om verschillende recepten uit te proberen of wat nieuws uit te proberen. Hier haal ik veel energie uit. Soms lees ik op bed geen leesboek, maar een receptenboek ;).
  • –  Reizen. Ik hou ontzettend veel van reizen. Genieten van de verschillende keukens, cultuur en prachtige natuur. Nadat ik ben afgestudeerd heb ik 1,5 jaar in Parijs gewoond en gewerkt. Daarna heb ik nog 6 maanden als backpacker rondgereisd in Australië (5 maanden) en Thailand (1 maand). Wat vond ik dat een geweldige ervaring. Nu samen met mijn gezin reizen we ook graag de wereld rond. Toen de kids nog klein waren hebben we een camperrondreis in Californië gemaakt. Die reis was echt onvergetelijk. In de toekomst hopen we nog meer reizen te mogen maken.
  • –  Volleyballen. In mijn jeugd ben ik begonnen met volleyballen. Door de studie en bijbaantjes ben ik ermee gestopt en zo’n 7 jaar geleden weer begonnen. Ik ben spelverdeler in een super leuk recreanten team van VVAB.

Dank je wel Georgina voor het delen van me-time.

Joyousness me-time

Me-Time zorg goed voor jezelf. jij bent belangrijk.

Verginia Spier

ComputerComputer

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time