Ik antwoordde  ‘JA ik doe mee’

“Ik geloof erin dat volledig vrij spreken mogelijk is en dat het de hoogste tijd is dat vrouwen zichtbaarder worden met hun missie. Omdat iedereen een bijdrage kan leveren aan een betere wereld, maar dan moeten we wel van ons laten horen. Wil je sisterhood ervaren, zichtbaarder worden terwijl je support van andere vrouwen voelt? Ga jij mee naar de Dam?” Quote : Sara Bruinsma 

Ik zeg ‘ JA ‘ tegen  @sarabruinsma samen met de andere vrouwen stond ik daar. Bord met de tekst ‘women on a mission’ 

Sara, ik beantwoord graag je vragen!

Waar sta ik voor?

Ik sta voor persoonlijke groei en empowerment. Ik geloof in de kracht van vrouwen om hun volledige potentieel te bereiken. Betrouwbaarheid, transparantie en oprechte betrokkenheid zijn mijn kernwaarden.

Wat is belangrijk voor mij?

Voor mij is de ontwikkeling van mijn klanten het allerbelangrijkst. Ik creëer een veilige en ondersteunende omgeving voor leren en groeien, en werk met integriteit, respect en empathie. Voortdurend verbeteren en vernieuwen vormen staat centraal in mijn aanpak. De kern van mijn missie draait om één cruciale vraag: “Zorg je goed voor jezelf?”

Waar kan ik ook echt, uit eigen ervaring, over delen?

Ik heb veel te delen over veerkracht, vooral door mijn eigen ervaring met twee keer ontslagen worden (reorganisaties ) en hoe ik daar sterker uit ben gekomen. Leiderschap ontwikkelen, leren om feedback van je medewerkers te ontvangen. Een gezonde balans in het leven te vinden. Of het nu gaat om, omgaan met uitdagingen, ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten, of het creëren van me-time, ik weet wat ervoor nodig is en deel dit graag met anderen.

Dank je wel voor de uitnodiging die dag Sara , jij bent de powervrouw. Veel succes met ‘freeyourmission ‘ 

tot de volgende keer 

Warme groet 

Verginia Spier

Joyousness me-time

Zorg goed voor jezelf

Jij bent belangrijk

Labels:, ,

Spier

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time