• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Dagelijks stilte momenten inbouwen.

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Angligène Servania – Woods. Ik stelde haar vier vragen over me- time. 

Wie ben ik? (Privé)

Een ambitieuze vrouw en leider, met een vleugje humor. Ik geniet van goede gesprekken over het leven, verbinden, ambities, samenwerkingen, muziek, goede whiskey en gezelligheid. Ik geniet van mijn vakanties vooral als het gaat om kennismaken met nieuwe culturen. Ik vind vriendschap en persoonlijke aandacht belangrijk.

Wat doe ik(werk)?

Ik werk dagelijks met ambitieuze professionals in de juridische- en financiele sector die steeds groter impact maken en willen bijdragen aan de samenleving. Dit doe ik als leiderschap-, mindset en performance coach, mentor en trainer. Mijn hart gaat sneller kloppen van mijn werk als mentor om professionals met een etnische achtergrond te zien groeien als leider in de corporate wereld. Dit mag ik doen via de organisatie Roots Inspire en verder mag ik succesvolle vrouwen begeleiden met mijn methode the Female Frame in Business waardoor ze succesvol zijn op authentieke wijze.

Mijn wens met me-time nemen is:

Ik werk niet met wensen maar doelen. Wens klinkt als ver van mijn bed show en ik haal het liever naar mij toe😉. Vaker vakantie vieren, zonsondergangen opzoeken en dagelijks stilte momenten inbouwen.

Je top drie voor me-time zijn:

1 op 1 sporten, heerlijk genieten van jazz muziek en een goed boek, strandwandeling maken.

Dank je wel Angligène voor het delen van me-time

Joyousness me-time

Verginia Spier

Zorg goed voor jezelf

Jij bent belangrijk

Angligène Servania - Woods

Labels:, , , , , , , ,

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time