• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

1-7-2023 Almere stad

Regen in de ochtend

In Almere begint het feest vanaf 11 uur. Keti Koti (verbroken ketens en Emancipatiedag) wordt elk jaar gevierd door het hele land. Vandaag is het anders. Regen regen en nog eens regen buiten. Ik schuil binnen bij Kunstlinie in Almere stad waar iedereen binnenloopt in hun Koto’s (=Surinaamse klederdracht)

Toestemming vragen

Ik vraag de dames toestemming om foto’s te maken van hun mooie klederdracht. Er werd volmondig ‘ja’ op geantwoord. Hierbij enkele foto’s van de dag. Ik geloof dat ik er meer dan 300 heb gemaakt. Zal ik hier niet plaatsen maar wel de mooiste.

Buiten is het feest in Almere

Na half twaalf begint de muziek. De trommels, trompet en nog meer geroffel. De dames dansen op de muziek en de parade kan beginnen richting markt. Het is echt een feest om te zien al de felle kleuren en muziek door elkaar. Ik hoop dat ik een mooie impressie kan weergeven.

Keti Koti 2023 Almere Stad
Keti Koti 2023 Almere Stad

Joyousness me-time

Verginia Spier

Zorg goed voor jezelf

Jij bent belangrijk

Labels:, , , , , ,

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time