• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Heel leuk om op deze manier even over mezelf na te denken

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Denice Dest-Heijne. Ik stelde haar vier vragen over me- time.

Denice Dest-Heijne

Wie ben ik? 

Ik ben een levensgenieter, vrouw, echtgenote, moeder, zus en dochter van een fantastische krachtige mooie Surinaamse vrouw en man. Ik hou van de liefde en de liefde houdt van mij. Ik ben een creatieve, nieuwsgierige, goedlachse doorzetter die geen beproeving uit de weg gaat. Mijn harde kern zou mij omschrijven als een liefdevolle warme vrouw die heel dicht bij zichzelf staat, loyaal is en nooit oordeelt en respect hoog op haar waarde lijst heeft staan. Ik heb mijn dierbaren weleens gevraagd hoe ze mij zien en/of ze mij kunnen omschrijven en een mooier antwoord op deze vraag kon ik mij niet wensen.

Wat doe ik

Ik ben ondernemer en heb al 16 jaar mijn eigen bedrijf PressPlayCoaching en ik werk als presentatrice/Maitre voor WarnerBros die het programma FirstDates produceren voor BNNVARA. Ik laat mensen graag lachen en ik probeer zo vaak als ik kan mensen weten hoe belangrijk, uniek en mooi ze zijn. En zeker niet onbelangrijk Ik hou samen met mijn man onvoorwaardelijk van en zorg met heel mijn liefdevolle hart voor onze 2 grootste geschenken, onze mooie twins, onze toetepoeties Idris en Jazz.

Mijn wens met me-time nemen is

Dat ik er met volle teugen van kan genieten en mij geen enkele seconde schuldig voel dat ik op dat moment ervoor kies om de tijd die schaars is volledig aan mezelf te besteden.

Je top drie voor me-time zijn: 

 • Therapeutische massage van 90 min 
 • Mezelf een avond en nacht omringen met andere levensgenieters en dansen alsof er geen morgen is. 
 • Om 5:45 in stilte mijn kracht training, ademhaling en rek oefeningen doen. Stilte voor de welkome storm. 

Heel leuk om op deze manier even over mezelf na te denken en mij te realiseren dat ik het super goed doe en heb.

Thanks voor deze leuke ervaring. 

Dank je wel Denice voor het delen van me-time

Joyousness me-time

Verginia Spier

Zorg goed voor jezelf

Jij bent belangrijk

Labels:, , ,

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time