• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Ik ben belangrijk en ik neem tijd voor mezelf

Ik hoop dat jullie genieten net als ik van de mooie mensen interviews. Het voelt goed voor te delen. Alle reacties zijn tot nu toe divers over me time. Het mooie is dat iedereen het op zijn eigen manier doet. Ik ben ook blij dat de openheid over prive en werk zo gedeeld wordt. Dan krijg je een totaal beeld van de mooie mensen en niet alleen over me-time. 

Het is zo belangrijk de balans te vinden! Maar hoe doe jij dat? Wat zijn de kleine momenten waar je je bewust van bent, die van jou zijn? 

Van de week kreeg ik een whatsapp van mijn zusje foto’s met de rapporten van mijn neefje en nichtje. Geweldig allemaal g van goed en enkele v van voldoende. Dat was een moment voor mij dat ik trots ben op mijn zusje. Ik heb even een moment bij stilgestaan en ook de inhoud gelezen die geschreven was door de juf of meester naar mijn neefje en nichtje. Geweldige kanjers ❤

Momenteel heb ik de nieuwe “happy shape” van 2017 in huis. Ik las dat Do een nieuwe album heeft ” momentum” in het Nederlands gezongen. Klinkt heerlijk op de achtergrond op Spotify, terwijl ik lees hoe Khloe Kardashian haar lichaam heeft getraind. Dit zijn van die stille momenten die ik koester. 


Heerlijk Joyousness me time vieren. Ik ben belangrijk en ik neem tijd voor mezelf. 

Joyousness me time

Verginia Spier 

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time