• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Beautiful People

Wat is me-time?

​[wpvideo dOEIUSv1]​
Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Elke zondag heb ik een interview met mooie mensen, die je kunt lezen op deze blogsite. Zij delen me-time ervaringen. Zo mooi te lezen dat iedereen er anders mee omgaat, maar wel hetzelfde doel deelt. 

Me-time delen is belangrijk voor mij, daarom heb ik heb dit filmpje voor jullie gemaakt. Rachel Getrouw, Judith Molle, Madhu Mathoera, Julio Neves Dias, Nural Karabulut, Patrick Berkhof en er volgen meer……………. dank je wel❤

Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time