• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Family time plus me-time

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Judith Molle, Ik stelde haar drie vragen over me time. Ik heb haar ontmoet bij de strengtscope community.


Wie ben ik? (Privé)

Graag stel ik me voor; ik ben Judith Molle-le Noble, 37 jaar getrouwd met Celestino en gezegend met 3 bijzondere kinderen. Opgegroeid in een liefdevol gezin met mooie normen en waarden. Ik hou van nieuwe dingen leren, mezelf ontwikkelen, anderen op weg helpen en het faciliteren van omgevingen waarin mensen zich prettig kunnen ontwikkelen.


Wat doe ik(werk)
Mijn professionele werkzaamheden bestaan uit het coachen en begeleiden van medewerkers en mensen met behulp van Strenghtscope, en Action Learning. Daarnaast werk ik als interim professional op het gebied van coachen en leidinggeven, zo blijf ik de theorie en de praktijk blijvend verbinden aan elkaar en mezelf en de ander ontwikkelen.


Mijn wens met me-time nemen 
is dat het in kleine genotsmomenten zit. Een lekker wandeling, een spelletje spelen, een goed boek lezen, een heerlijke kop koffie in de zon, schaatsen in de winter, hardlopen in de zomer, knuffelen met de kids, meegaan op een interessante excursie, film met mijn vriendin, lekker uit eten met Celestino, fijne dagen en avonden doorbrengen met familie en vrienden.

Je top drie van me-time zijn: 

Bakje koffie in de zon

Actief zijn in de buitenlucht

Genieten van samen zijn met familie en vrienden 

Dank  je wel Judith voor het delen van me-time. 

Joyousness me time

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. 

Verginia Spier 

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time