• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me-time awesome!

Me time is geweldig! Waarom? 

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Korte momenten opladen is goed voor je. Voorbeelden van pure ontspanning voor jezelf kunnen zijn:  laat je masseren, leer mediteren, volg een yogales of tai chi persoonlijk vind ik dat heerlijk te doen.  Een collega vertelde mij dat ze zumba les volgt. “Zo heerlijk”zegt ze “dat is mijn me-time. ”  Man en twee kinderen thuis en zij gaat ervoor. Zo is het voor een ander zwemmen pure ontspanning of in de sauna tot rust komen. 


Tweede punt is: Het kan vijf minuten zijn of 1 maand  tijd nemen voor jezelf. Wat is me-time? Het is de tijd die een persoon zelf indeelt naar zijn/ haar wens. Ik blog over mijn eigen tips, waar ik mijn rust punten vind. Bibliotheek voor ideeën op te doen met een cappuccino, museum bezoeken, kunst kijken voor mijn eigen creativiteit. Met vrienden of familie gezamenlijk eten en drinken. Kleine momenten kunnen al voldoende zijn voor in energie te komen. 


Een moment voor jezelf zou iedereen moeten doen! Waarom? Het is belangrijk voor elke dag afstand te nemen voor wat er privé gebeurd en op het werk. Het blijft altijd een conflict die twee. Privé gebeurt er in ons leven veel, kinderen krijgen/ opvoeden, trouwen, voor je ouders zorgen enz. 

Het kan zijn dat je op het werk geleefd wordt, door je manager of andere collega’s. Druk, presteren, klanten die eisen stellen dead lines halen je kent het wel. 

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. 


Wanneer heb jij voor het laatst van me-time genoten? 

Joyousness me-time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time