• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me-Time

Wat is het toch heerlijk ontspannen wanneer je op je oude vertrouwde plekje zit. Samen met een latte en een stapel tijdschriften.  Het geeft mij altijd een heerlijk gevoel die combinatie samen. Het is druk om me heen maar ik sluit me af en ga op elk detail in de magazine in. De aandacht is compleet met een slokje latte en een chocolade muffin hap. Wat een rust in mezelf. Hmm 

 
Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Reacties (1)

 • Avatar

  annexxx

  |

  Mmm ziet er lekker uit!

Reacties zijn gesloten

Joyousness Me Time