• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

me-time boeken lezen september en oktober

Herfstmaanden 

September oktober waren goede maanden om veel te lezen. Het waren dit keer meer informatief dan spanning, thrillers wat ik meestal lees. Dat was ook goed, soms komt er iets op je pad dat je hoort en moet lezen. Ik ben in de afgelopen maanden daar flexibel mee omgegaan soms door drie boeken tegelijk te lezen. Dat is niet om aan te raden, wel een keer proberen, omdat het verschil in de verhaallijnen anders zijn. Zoals het boek van Adele staat nog steeds in de wacht, totdat ik er zin in heb om verder te lezen. Ik merk wel dat wanneer een boek je pakt je het einde wilt weten. 

Tip om te lezen  

‘Profit first’ dat moet je lezen’ zegt een ondernemer tegen mij, tijdens een vrouwennetwerk. De tips kun je gebruiken bij het ondernemen en als je vragen hebt bel me! Ik was nieuwsgierig, omdat ze ons helder uitleg gaf over de methode, tijdens de high tea bijeenkomst.  Hoe ondernemers financieel hun zaken op orde kunnen krijgen? Verbeteren van je financiën en inzicht. Het is een samenwerking met Mike Michalowicz  de methode bedenker, waarin Femke Hogema in Nederland de lead heeft.

Lijst boeken september en oktober 

Literatuur

Fortuna’s kinderen Annejet van der Zijl 

De Fiscalist Ariella Kornmehl

Meisje vrouw anders Bernardine Evaristo 

Middernacht bibliotheek Matt Haig

me-time boeken lezen september en oktober 2022

Managementboek 

Know your why Ken Costa 

Ondernemen is net reizen Oscar Bulthuis 

Dit is nu marketing Seth Godin

Permission Marketing Seth Godin

me-time boeken lezen september en oktober 2022

Zelfhulpboek

You are badass Jen Sin 

De high 5 gewoonte Mel Robbins

me-time boeken lezen september en oktober 2022

Spiritueel 

Ki kracht van binnenuit Hans Peter Roel 

The power of Chowa Anemie Tanaka 

Dit wordt jouw jaar Ben Tiggelaar

Verschillende genres lezen

Voorbeeld

‘De Fiscalist’ is vanuit het personage beschreven en tot op detail, wat hij doet en waarneemt. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal lees ik op Google 

Meisje, vrouw, anders, twaalf personages van kleur die op zoek zijn naar iets op hun eigen tijdlijn.

Dit wordt jouw jaar heb ik volgens mij, vier keer gelezen. Omdat ik mensen begeleid vind ik het belangrijk te vermelden dat alles klopt in dit boek. Sterke punten inzetten helpt je als medewerker en manager naar een positief resultaat. Het boek is wetenschappelijk onderbouwd.

Ondernemen is net reizen heb ik genoten van alle verhalen, met de lessen van vakantie en ondernemen.

Me-time en lezen

Welk boek heb jij voor het laatst gelezen? Welke uit mijn lijstje? Heb je een tip voor mij, dat je denkt dit moet je lezen? Lees jij een boek liever paperback of via je iPad? Wat vind je van luisteren naar een boek? De tips zijn welkom dan kan ik hier mijn reactie plaatsen en je naam noemen wanneer je daarmee akkoord gaat, om het te plaatsen met het zenden van een mail naar mij? We hebben de maanden november en december. Ik denk en weet eerlijk gezegd dat ik geen tijd heb boeken te lezen. Binnenkort start ik met een studie voor 34 weken. Dat wordt altijd met mijn neus in de studieboeken zitten. 

Joyousness me-time

Verginia Spier 

Zorg goed voor jezelf 

Jij bent belangrijk 

BoekenBoeken

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time