• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

je kan jezelf lekker verliezen in een boek

Ik was verliefd op het boek vanaf de eerste pagina. Toen ik de tweede pagina las, was ik helemaal verloren. Zo een beeldend boek dat je als een film voorbij ziet komen, wanneer je het leest? Drama, romantiek, pijn, verlies alles. Ik hoop dat de film precies zo is. Ik heb de zakdoekjes mee en het is zaterdag we gaan de bioscoop in 10:30 Pathe Arena.

Boek

‘Waar de rivierkreeften zingen’ is geschreven door Delia Owens. Zo mooi beschreven verhaal tot in detail verwoord, de natuurwereld, de gevoelens. Je wordt erin begeleidt in het leven van een ander. Je waant je echt in de moeras wereld. Het verhaal is triest en mooi verwoord. Zeker een leesadvies. 

Boek

Film

Het is goed verfilmd vanaf het begin tot het einde. Ik had het laatste kwartier zoals in het boek, de zakdoeken nodig. Ik kon mijn tranen en snottige neus niet ophouden. Ik zoeken in mijn tas naar die papieren zakdoeken. Gelukkig achter ons hoorde ik ook iemand huilen denk ik. Wat was er zo mooi aan de film: Decor, moeras, de boot, de beelden van de dieren en planten, tekeningen enzovoort. De actrice was in een ingetogen rol aanwezig tot het einde. Reese Witherspoon was ook één van de producers van de film.

Lunchen bij Jinso

Altijd heerlijk de Indonesische nasi. Het is gekookt met veel kruiden en grote garnalen erin. De smaak is voortreffelijk met een gebakken ei erbij. We drinken er een prosecco bij lekker koud en veel bubbels. We praten na over de film en elke hap geniet ik van mijn eten met smaak. We praten over andere titels van andere boeken en waar ik nu mee bezig ben is op advies van Odilia, die ik had ontmoet tijdens een vrouwennetwerk ‘high tea’. De titel ‘Middernacht bibliotheek’ geschreven door Matt Haig. Bijzonder verhaal heb het bijna uit.

Me-time en boeken lezen 

Welk boek heb jij voor het laatst gelezen? Wat zou je mij adviseren? Paar uur per dag of wanneer ik kan lees ik een boek. Dit jaar denk ik wel dat ik een record aantal boeken heb gelezen. Het is pure ontspanning en je kan jezelf lekker verliezen in een boek. Je stapt er ook zo weer uit en in. Hoe is jouw ervaring met boeken lezen? mail me-time@cocojoyousness.nl

Joyousness me-time

Verginia Spier

Me-time

Zorg goed voor jezelf

Jij bent belangrijk.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time