• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

“Maandag” me-time momenten

Maandag de harde reality weer aan het werk. Vakantie voorbij en weer aan de slag. Workshops plannen en klanten bellen, administratie bijwerken. Je weet het wel. Ik heb er zin in, weer genoeg energie dus goed op geladen voor nieuwe kansen. Dit is mijn bureau voor maandag tot twaalf uur.

 

work Joyousness me time ook voor CoCoJoyousness

 

 

Zondag was zo een heerlijke Lazy dag. lekker thee op bed, beschuit en kersen. Nou mijn dag begon goed en bleef goed met magazine in bed. What else ❤️

 

 

Lazy zondag Joyousness me time

 

 

 

Woensdag 12 juli, had ik een fotoshoot in Oosterpark. Powershoot met Cindy Bakker. Na heel veel whatsappen naar elkaar eindelijk rond 15 uur in Oosterpark de afspraak. Woorden zeggen niets dus ik laat de foto’s zien.

 

Met dank aan Cindy Bakker  www.cindybakkerfotografie.nl

 

Geweldige middag ervaren het duurt slechts een 25 minuten. Zij begeleidt, je door de fotoshoot. Dank je wel Cindy. Voor data’s voor de volgende “powershoot”  kijk op haar website. Dat moment voor de camera was even me-time genieten van de aandacht en geweldige fotoshoot ervaring.

 

Wanneer heb jij een Lazy Sunday ervaren?

 

Joyousness me time.

me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk 

Verginia Spier 

 

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time