• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

dat ik op de goede weg blijf om dingen te doen die ik leuk vind

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Jolanda Roos  Ik stelde haar drie vragen over me time.

 

Wie ben ik?

Ik ben Jolanda Roos een echte levensgenieter ik ben getrouwd, heb twee prachtige dochters die inmiddels 19 en 15 zijn. De meiden zijn inmiddels aardig zelfstandig en daardoor krijg ik steeds meer Me time. Mijn motto is een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.  Verder ben ik dol op de handbalsport en al jaren coach. Formule1 vind ik prachtig ben dol op auto en motorrijden en lees er ook graag over. Ik heb twee katten die ik eigenlijk te klein vind het liefst zou ik een tijger in huis hebben?

 

Wat doe ik?

Ik werk bij de ING als secretaresse en voel me op onze afdeling de spin in het web een duizendpoot en erg gewaardeerd. Ook op het werk heb ik me time even een bakkie koffie met een collega, of even buiten in het zonnetje een broodje eten kan genoeg energie geven voor de rest van de middag.

 

 

Mijn wens met me-time nemen is dat ik op de goede weg blijf om dingen te doen die ik leuk vind een wandeling langs het strand, maar ook sporten lekker een week op vakantie of gewoon in de tuin met een boek of op de bank een film kijken.

 

 

Je top drie voor me-time zijn:

1 Crossfit 2 a 3 x per week inspanning is ontspanning voor mij en een uitdaging iedere keer weer om de work out goed uit te voeren.

 1. 1x in de maand naar de sauna, relaxen boekje lezen etc

 

 1. Een avondje opstap met mijn vriendinnen hapje drankje en heel veel lachen.

 

 

Bedankt Verginia leuke site

Groetjes Jo

 

Jolanda Roos

 

Dank je wel Jolanda voor het delen van me-time

joyousness.me-time

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time