• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Hermitage Amsterdam en Serre Restaurant Okura

Het geheim van de kunst is daarin gelegen, dat men niet zoekt, maar vindt. Pablo Picasso

Het is altijd weer geweldig, voor mooie kunst in het Hermitage museum te zien. Vanaf Waterlooplein loop je over de gracht en brug naar het museum, waar je door een deur tussen twee huizen de binnentuin loopt. Recht door lopend naar het museum zie je in het midden verschillende plantenbakken met, mooie tulpen in alle kleuren staan in de bloei. Wit, paars, oranje, donker rood. 

Ik loop het museum binnen en ga naar boven het restaurant voor een cappuccino. Leg mijn tas en hoed neer op een tafel.  Ik kijk of de foto’s van de tulpen of ze gelukt zijn.  Allemaal scherp en mooi in schoonheid, puur. 

We zijn met een groep van 15 personen.  Verzamelpunt is beneden bij de receptie, waar we met z’n allen wachten op de gids voor de rondleiding van 11 uur. 
We starten met de rondleiding “1917 Romanovs & Revolutie” in de Hermitage museum. 


Het is een verhaal over de liefde, tragedie, revolutie en armoede in Rusland. De schilderij  van het huwelijk, was echte liefde en de kroning. Bij het laatste wordt in zijn dagboek aangegeven ” I am not ready.”  De revolutie van 1905 zie je ook een schilderij. 


Ze krijgen vijf kinderen waarvan 4  dochters en  1 een zoon die, ziek is. 


Geschiedenis is erg leerzaam, wanneer de gids het spannend vertelt. 


Daarna spreken we af bij serre restaurant Okura. Voor drie gangen diner. Enkele foto’s. 


Waar we afsluiten met een cappuccino, brownie en koekje. 


Ik heb een mooie leerzame, ontspannen dag ervaren.
Wanneer ben jij voor het laatst in een museum geweest? Welke tentoonstelling.

Joyousness me time 

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. 

Verginia Spiet

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time