• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Bewuste me time heb ik niet

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Mariëtte Custer.. Ik stelde haar drie vragen over me time.

hoi Verginia,

al sinds ik je mail ontving, zit ie met een extra aantekening in mijn mailbox. Intussen gaan de weken voorbij.

Om te beginnen voel ik me vereerd om bij de ‘mooie mensen’ te horen die je ontmoet.

En dan je vragen…. wie ben ik, wat doe ik, hoe zit het met me time.

De ene keer de gedachte dat ik alleen maar me time heb, want is mijn uitgangspunt niet om steeds te doen waar mijn hart naar uitgaat?

De andere keer de gedachte dat mijn me time zo simpel is: lekker met een boek in mijn luie stoel, jazzy muziekje op de achtergrond, genietend van de zon die de kamer binnen schijnt. Of een boeiende detective kijken, of een mooi woonprogramma. Wandelen met Laika en genieten van de stilte in het bos.

Bewuste me time heb ik niet. Ik neem de dagen zoals ze komen en probeer zo goed mogelijk naar mezelf te luisteren en mijn activiteiten daarop af te stemmen.

Wat zo simpel lijkt – een paar vragen beantwoorden – ervaar ik op andere momenten als confronterend. Wie ben ik eigenlijk, als ik niet de geijkte antwoorden van vrouw, partner, werknemer wil geven? Ik ga er niet verder over nadenken. Het is goed zoals het is.

Dank je wel dat je aan me hebt gedacht en veel plezier tijdens your time en al die andere momenten.

Hartelijke groeten,

Mariëtte

Dank je wel Mariëtte voor het delen van je me time.

Joyousness me time

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time