• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Heerlijk biologisch eten en het uitzicht krijg je er gratis bij. 

Het is altijd mooi weer in het Haarlemmermeers bos, wanneer ik er ben. Het hangt natuurlijk af van welk seizoen je komt, maar het is altijd goed te doen. Vandaag schijnt de zon en we gaan lunchen bij vork en mes in het bos. Heerlijk biologisch eten en het uitzicht krijg je er gratis bij. 


De combinatie van water en bos is in balans voor mij, zeker wanneer je je kunt opladen na een werkdag. Er is soms zo een heerlijke stilte daar, dat ik tot rust kom. 

Er naar toe lopen is voor mij een feest.

Maar het is echt de moeite waard. Kijk maar naar dit plaatje.

Joyousness me time

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time