• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Mijn wens met me-time nemen is ……..

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Carin Zijlstra. Ik stelde haar drie vragen over me time.

Ik ben Carin, een net weer vrijgezelle levensgenietster die nog steeds studeert aan de universiteit van het leven.

 

Wat doe ik(werk)

Ik begon te werken toen ik 15 jaar oud was en net de Mavo had afgerond, want ik wilde op vakantie met een vriendinnetje en mijn vader vond het tijd dat ik aan de huishoudpot ging bijdragen. Na jarenlang als secretaresse te hebben gewerkt, kreeg ik de kans om het HR vak te leren. Mijn (laatste) top baan was VP HR bij een Amerikaans bedrijf in medische technologie. In die super snel groeiende organisatie mocht ik de hele HR functie opbouwen en mijn paradepaardje was de creatie van een zeer succesvolle Leaderschip Academy. Ik ontdekte daar mijn passie voor ‘what makes people tick’ en heb me verdiept in (mis)communicatie in al zijn facetten. Tien jaar geleden verliet ik corporate life en startte mijn eigen bedrijfje.

Ik werk nu als carrière coach, vertegenwoordig mensen in ontslagsituaties, ben arbeidsrecht-mediator, trainer en wat er verder nog maar op mijn pad komt. Ik geniet ervan als ik mensen kan helpen hun zelfvertrouwen te hervinden, mijn kennis en ervaring met ze kan delen en geloof dat ik op dit moment in mijn leven het stokje wat naar mij vaak is uitgestoken, door moet geven.

 

Mijn wens met me-time nemen is balans in mijn werk- en privéleven, zodat ik zoveel mogelijk kan genieten van alles wat het leven op beide terreinen te bieden heeft en zo lang mogelijk weg kan blijven van de geraniums.

 

Je top drie voor me-time zijn:

Drie is voor mij niet genoeg; ik wil genieten van niksen, lezen, sporten, tv kijken, vrienden ontmoeten, lekker eten en drinken, vakantie, uitgaan, thuisblijven, slapen en vooral van tijd voor mezelf om te reflecteren maar ook om soms gewoon aan helemaal niets te denken.

***

Dank je wel Carin voor het delen van me-time.

Joyousness me time

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time