• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Magazine me time

Ik vind het altijd heerlijk, wanneer het magazine vers van de pers voor mij ligt en de kick is groot als ik de eerste ben die er doorheen mag bladeren. Chantal Jansen zei laats bij RTL late night ik heb een blad verslaving. Ik herken het, ik wil het voelen en ruiken als het nieuw is. Ik heb haar nieuwe blad &C nog niet gelezen. 

Echte prikkel elke keer! 
Ja ik ben ook verslaafd aan verschillende bladen lezen. Verschillende thema’s. Mode, sex, fun, spiritueel, psychologie, eigenlijk alles. Ik vind het een heerlijke ontspanning van je dag. Sommige hebben dat met de krant lezen of iets anders? 

Ontspanning is zo belangrijk? 
Ik maak er ook altijd een ritueel van cappuccino of late macchiato te bestellen. Koekje erbij en ik ben in mijn element. Of een roze koek. Ik raak meer en meer ontspannen het voelt relax even lekker bladeren en lezen. Wanneer het voorbij is, is het op. Verzadigd en verlangend naar de volgende week of maand. 

Soms op zoek naar me-time !
Ik hou het eerlijk gezegd niet bij, wanneer er nieuwe bladen uitkomen, ik lees ongeveer een stuk of vier vijf per week of per maand.  Nou ja lezen, het is visueel (plaatjes kijken) soms is de foto sterker, dan blijf je iets langer hangen op een pagina of een foto maken voor op Instagram. 

Ik ben altijd blij, wanneer ik lees dat een bekende Nederlander ook aan me-time doet. Geweldig zouden meer mensen moeten doen. 

Welke bladen ik lees momenteel? 
Nu lees ik de nieuwe Linda, thema tinder. Het leest lekker en informatief sterk en mooie rauwe, pure interviews goed over nagedacht. Af en toe wat oude spullen van vroeger op de foto. Kort verhaal erbij van weet je nog! leuk blad. 
Vogue is voor mij soms te veel tekst en te veel reclame maar toch kijk ik er altijd in.
 Grazia is veel kleur. Marie ClaIr informatief en mode diverse thema’s en ik ben erop geabonneerd. Digitaal! Enz……….

Waar lees ik de bladen? 
Meestal lees ik in bijenkorf, de bibliotheek, het scheelt mij kosten. Al die dure magazine kopen! Nee ik lees ze graag ergens waar ik rustig kan lezen. Soms ben ik in de coffee corner te vinden. Het is altijd rustig en af en toe druk op de achtergrond. Maar ik ben dan helemaal in mijn element. Me-time heerlijke tijd voor Mezelf


Joyousness me time

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time