• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

” I am not lucky I am blessed”

Het is beter een mijl te reizen dan om duizend boeken te lezen. Confucius

Ik hou van reizen altijd al gedaan. Liefst rondreizen je ziet meer beleeft meer. Vooral met de locale contact maken. Dan hoor je meer en weet je meer dan een gewone toerist. Dit zijn mijn favoriete reizen van de afgelopen jaren. De lijst had langer gekund, maar dit is precies goed met de mooie foto’s. 


Mijn top 5 favoriete reizen:
1. Cuba

2″ nieuw Zeeland

3″ Australië

4″ zuid Africa

5″ costa Rica/ Panama

Cuba
Havana rum is elke dag te drinken in de vorm van Cuba Libre of mojito en meer. Salsa dansen elke dag op de muziek die live in de straten of restaurant gezongen worden. Sigaren monte cristo is mijn favoriet. De warmte, de mensen, de natuur, de stranden, de nostalgie van de gebouwen en auto’s. Geweldig mooi land. Ik heb een rondreis gemaakt naar de volgende steden: Havana, Pinar del Rio, Trinidad, Camaguey, Sierra Meastra nationaal park, Santiago de Cuba, Santa Clara en Varadero.Nieuw Zeeland

Maori’s wat heb ik veel van ze geleerd, wanneer je gaatnaar Nieuw Zeeland,  moet je beide eilanden zien. Niet op 1 plek blijven hangen, dat is jammer. Zoveel natuur, zo mooi en overweldigend. Het is een actieve reis geweest. Auckland, Rotorua, Abel Tasman Nationaal Park, Fox Glacier, Queenstown, Napier, Tongariro,Te Anau en Christchurch. Australië 

Was met de rugzak rondtrekken, de rondreis begon, vanaf Sydney naar de center Ayers Rock Kings Canyon , Alice Springs richting Cairns langzaam met de Greyhounds bus naar Sydney. Onderweg Great Barrier Reef, fraser island, Townsville, Airlie beach, Mackay, Brisbane, Byron Bay en nog meer. De Aussies zijn oprecht aardige mensen. Eten is geweldig met de Aziatische invloed. Zuid Africa

Was een dankbare reis dankzij een goede vriendin en haar man. Zij hadden een huis gekocht in Hout Bay. Het is een half uur met de auto of bus naar Kaapstad. Wat een mooie stad de Tafelberg en Robben eiland gezien, waar Nelson Mandela jarenlang gevangen zat. Victoria & Albert Waterfront winkels, kunstgalerien en kraampjes. Stellenbosch de mooie wijnstreek gezien. De wijn gedronken met de naam Spier. Heerlijk! We hebben de big five tour gezien van dichtbij. Het is een mooi land.


Costa Rica/ Panama

Was een spontane vakantie, maar wat hebben we genoten. Dominical , San José, Quepos en Manuel Antonio NP, Monteverde en een bezoek Nationaal Park Monteverde, Rincón de la Viej, La Fortuna dichtbij de vulkaan is een Spa resort. Tortuguero, Cahuita, Bocas del Toro, David


Reizen is een driedubbel plezier: verwachting, avontuur en herinnering. Ilka Chase


Wat zijn jullie favoriete vakantie landen en waarom? Joyousness me time

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time