• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Echt wel een knop om, om het je zelf te gunnen. 

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Lies Ruurs. Ik stelde haar drie vragen over me time

Wie ben ik

Hi ik ben Lies en ik kom uit Amsterdam, Ik heb 4 zussen en een lieve pa en ma die altijd voor ons klaar staan. Dat is ook de reden dat we lekker dichtbij elkaar wonen in wijk! Superhandig met oppas en samen eten meer voordelen dan nadelen ?. En mijn kinderen ( 6 en 4 jaar oud) zijn ook gek op opa en oma.

Ik probeer veel leuke dingen te doen met mijn kinderen naar de kinderboerderij, de ballenbak, naar zwembad .Maar we knutselen, kleuren en verven en cakejes bakken ook heel veel en nog meer dingen te veel om op te noemen…

Wat doe ik(werk)

Ik werk 3 dagen bij ABN AMRO op de service desk met veel plezier. Ik heb leuke collega’s. Het werk vind ik nog steeds een uitdaging vooral met storing en uit zoek klussen. Ik ga met heel veel plezier naar mijn werk en ik weet zeker dat ik daar door ook een lekkere moeder door ben.

Mijn wens met me-time nemen is …

Toen ik bij Verginia de workshop deed, moest ik echt nadenken wat doe ik eigenlijk alleen??

En na een jaar is me-time er wel in geslopen er moet echt wel een knop om, om het je zelf te gunnen.

Je top drie zijn:

1.  heerlijk in bad zitten met badschuim van de rituals en een serie op Netflix kijken. Echt ontspannen!! 

2. Muziek luisteren en het liefst met de Bluetooth koptelefoon echt helemaal afgesloten zijn van alles en lekker mee zingen.

3. Naar de zonnebank daar kom ik gewoon tot rust en blij van.

Dank je wel Lies voor het delen van me time.

Joyousness me time

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Verginia Spier 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time