• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Een lekkere wandeling maken in de natuur

Het is heerlijk weer voor buiten te wandelen zeker in de maand maart. Het zonnetje schijnt de lucht is blauw en ik geniet ervan. Ik let op alles wat er buiten is. De vogels de planten ik loop verder kijk naar beneden. Wat zijn de narcissen mooi en de sneeuwklokjes. Het is echt een mooi gezicht en ik sta er dichtbij en geniet van de geur. Zo zoet en anders dan parfum. Maar wel een heerlijke geur uit de natuur. De krokussen doen ook hun best. Ze stralen met dit weer naar de zon. De violen doen het ook goed. De paarse kleur, zo mooi donker met witte vlekjes. 


Ik loop verder en zie een mooie witte boom. Ik kijk omhoog en het is prachtig nog geen bladeren en dan een helder blauwe lucht op de achtergrond.  Ik neem een foto en koester dit moment omdat het een perfect beeld is. 


Vooral de witte strepen op de achtergrond van de vliegtuigen. Het is net een schilderij, hoe alles klopt? Kijk maar wat zie jij in de foto? Wat is de natuur toch mooi.

Joyousness me time


Me time is tijd nemen voor jezelf. jij bent belangrijk.


Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time