• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me-time is “Een reflectiemoment” 

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Shanti Partapsing. Ik stelde haar drie vragen over me time.

Wie ben ik? (Privé)

Hallo, ik ben Shanti Partapsing, 34 jaar en moeder van mijn lieve zoontje Yash.

Ik probeer te leven naar het gezegde, geniet van elke dag, voor je het weet is het voorbij. Het leven is te kort om jezelf te veel vragen te stellen of om dingen uit te blijven stellen. Dat wilt niet zeggen dat ik een spring in ’t veld ben, maar ik zoek wel mijn grenzen op en verleg deze (als ik dat durf). Doe datgene waar je je goed bij voelt en waar je gelukkig van wordt. Positief zijn, anderen met respect behandelen en open en eerlijk zijn is voor mij heel belangrijk. Dat heb ik van huis uit meegekregen en dat geef ik ook weer door aan mijn zoontje.

Wat doe ik(werk)

 

In het dagelijks leven ben werkzaam als adviseur voor een financiële dienstverlener. ik adviseer en help klanten bij het maken van keuzes op het gebied van hun dagelijkse bankzaken. Daarnaast ben ik blogger, samen met een goede vriendin hebben we een mooi platform opgezet waar we onze ervaringen delen door midden van blogs. Op deze manier hopen we andere vrouwen te inspireren, enthousiasmeren en ze te laten weten dat ze niet alleen zijn. Het schrijven van onze blogs geeft me veel plezier en energie. http://mommyinthecity.nl/
 

Mijn wens met me-time nemen is……

Even lekker de tijd voor mezelf nemen, hoe? Dat is op dat moment afhankelijk van hoe ik me voel.

 

De ene keer is het met een tijdschriftje lekker een terrasje pakken onder het genot van een heerlijke lunch, of gewoon een kop koffie.

Gezellig kletsen met vriendinnen doe ik heel graag, samen een hapje eten of een drankje met iets lekkers erbij kan dan vaak ook niet ontbreken.

Ben ik moe dan wil ik gewoon lekker op de bank hangen, in mijn joggingspak met een mok thee heerlijk een filmpje kijken.

Weer even tot mezelf komen en lekker uitwaaien op het strand, of op mijn vrije dag lekker naar de bioscoop gaan, heerlijk!

Maar het zit ook in de kleine dingen, lekker lego-en met m’n zoontje bijvoorbeeld. Of een bosje bloemen kopen.

Me-time is voor mij een moment voor mezelf te nemen en alles om me heen loslaten, helemaal opgaan in het moment. Een reflectiemoment of juist even een moment om nergens aan te hoeven denken.Je top drie me-time zijn:

Genieten van een heerlijke latte Macchiato met iets lekkers erbij.

Afspreken met vriendinnen

Lekker in het zonnetje op een terrasje met een tijdschrift of boek

Dank je wel Shanti voor het delen van me-time.

Joyousness me-time

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time