• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Taking more me-time back to basic

Over mooie mensen gesproken die je ontmoet in je leven, wil ik je voorstellen aan Madhu Mathoera Ik stelde haar drie vragen over me time.Zo leerde ik Madhu kennen via een vrouwenetwerk Lioness. We hebben regelmatig contact gehouden nadat ze ING Woman of the Year had gewonnen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Madhu Mathoera. Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Mijn ouders komen uit Suriname. Het lekkere eten en de gezelligheid is me dus ook met de paplepel ingegoten. Als jong meisje wist ik al dat ik juf, visagist of kledingontwerpster wilde worden. Mijn ouders hebben me alle kansen geboden om de vrouw te worden die ik vandaag de dag ben. Ik hoop dit ook door te geven aan mijn dochter van 9.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin of ben ik lekker creatief met mijn dochter bezig. Lekker in de keuken aan het bakken, knutselen of samen kleding maken.

Vanuit mijn opvoeding heb ik geleerd om binnen de lijntjes te kleuren. Steeds vaker probeer ik dit juist niet te doen, dit door meer te ondernemen buiten mijn comfortzone. Mijn ervaringen hierover deel ik op http://mommyinthecity.nl/  Dit is een lifestyle blog die ik samen met een dierbare vriendin deel. In mijn blogs schrijf ik over hoe ik mijn Surinaamse cultuur/ roots en de Nederlandse cultuur samenbreng. En ik kan je vertellen dat dit soms echt een uitdaging kan zijn.

Wat doe ik?

De rode lijn in mijn carrière is toch wel het creëren van belevingen. Dat was al in mijn eerste bijbaantje bij de Bijenkorf. Ik mocht op mijn 16e klanten adviseren over leren agenda’s en luxe pennen. Geweldig vond ik dat.

Ruim 12,5 jaar heb ik me binnen ING mogen inzetten om de klantbeleving binnen de Kantorenorganisatie te vergroten. In oktober 2016 ben ik voor mezelf gestart. Met de kennis en ervaring die ik in mijn loopbaan en tijdens mijn studies heb opgedaan help ik ondernemers en professionals. Met BE(E) Consultancy zorg ik ervoor dat bedrijven, organisaties en professionals hun zichtbaarheid vergroten en hiermee zakelijke successen kunnen realiseren.

Mijn wens met me-time is:

Sinds ik voor mezelf ben begonnen, kan ik mijn werk voor een groot deel met mijn gezin plannen. Dit geeft me extra ruimte om ME-time in te richten. Ondernemen geeft me vrijheid en meer voldoening. Dit komt mede door de kaders die ik zelf kan schetsen en door de nieuwe mensen / ondernemers die ik elke keer weer ontmoet.

Verginia heeft me in laten zien dat het belangrijk is om goed aan jezelf te denken. Alleen op die manier kan je er ook écht voor anderen zijn. De basis moet goed zijn. In het verleden merkte ik dat ik echt aan het rennen en springen was. Ik liep mezelf soms echt voorbij. Voor mijn werk, studie en alles eromheen. Dit zorgde ervoor dat ik onrustige was en teveel hooi op mijn vork nam. Door meer ME-time te nemen, ga ik terug naar mijn basis en de dingen die voor mij belangrijk zijn als persoon.

Mijn ideale top 3 ME-time:

– Genieten van een heerlijke kop koffie (lees cappuccino) met een lekker stuk taart.

– Samen met mijn vriendinnen gaan eten en bijkletsen.

– In mijn PJ (pyjama)op de bank series bekijken.

Madhu Mathoera

Blogger  http://mommyinthecity.nl/  

Klantstrateeg http://beeconsultancy.nl/

Dank je wel Madhu voor het delen. Je kunt je nog aanmelden voor de masterclass ” Bloggen voor ondernemers”.

Joyousness me time

Me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Verginia spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time