• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

See with your heart


Het raakt me elke keer, wanneer ik deze foto zie. 

Waarom ? Het gevoel van de verbinding met de boom alles klopt. 

Het doet mij even stil staan bij dit moment. Dit beeld, foto het is zo intens de uitdrukking. 
In deze foto wordt echt aandacht genomen. Kijk naar de houding. Linkerhand op de borst, dichtbij het hart. En andere hand in contact met de boom. De verbinding en tijd die genomen wordt voor te luisteren en te voelen met je hart
Wat vind jij ervan? Neem je tijd voor jezelf in de natuur? Of ergens anders? 
Joyousness me time


Me time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. 

Verginia Spier 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time