• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

New Years Resolutions or not

De beste wensen voor 2017. Ik wens jullie veel Joyousness me time. 

Ken je dat door de drukte heen dat je wenste dat je even me-time had? Het is gekkenhuis af en toe en we worden geleefd. Op je werk is de druk te hoog. Vele collega’s ziek door de griep, een paar op vakantie, sommige vrij en dan verwachten ze dat je het allemaal bijhoudt. Want ze rekenen op jou! Werkdruk is hoog! Heb ik een privéleven? 

Ik ben blogger, ondernemer in coachen en counselen en werk parttime, huishoudster, kok, tuinvrouw. Ik hou ook mijn social media bij zoals, Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest. Daarnaast regelmatig contact met familie en vrienden. Lunchpauzes, theater, bioscoop, strandwandelingen, boswandeling enz. Ik word al moe van alles wat ik hier opschrijf. Waar haal ik de tijd vandaan? Me-time dat is het antwoord. 

Ik neem tijd voor mezelf. Ik vind mezelf belangrijk. Ik doe dit regelmatig door even afstand te nemen van alles wat ik doe. Letterlijk en figuurlijk stilstaan op bepaalde momenten in het leven. 

Hoe doe ik dat?

Ik neem tijd voor naar de bibliotheek te gaan, alle tijdschriften te lezen. Wel mijn favorieten bladen natuurlijk, met een cappuccino en glace koekje of gevulde koek. Strandwandeling op zijn tijd lekker uitwaaien. Mediteren op de heart meditatie van karunesh. Het voelt bijna als tai chi, maar oh zo lekker voor je lijf en geest in beweging te zijn op de muziek. 3 a 4  keer per week. Je kunt kijken op YouTube hoe je dit kunt doen? 
Wanneer ik regelmatig mediteer voel ik me goed en ontspannen? Hoe is dat voor jou? 


Missie

Elke twee weken verteld een vriend of vriendin zijn of haar me-time momenten. Zodat jullie ervaringen kunnen lezen. Ik hou van delen, vandaar dat ik ook gestart ben met workshops geven ” Joyousness me time” januari is de eerste . Je bent welkom. Kijk op de website van  http://cocojoyousness.nl/workshops/

Joyousness me time 

Warme groet

Verginia Spier 

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time