• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Shop till you drop

Maastricht wat een mooie stad is dat voor winkelen. 

Deze dag is only for the ladies. Zes vrouwen de hele dag op stap. Na een lange treinreis van 2 uur komen we in Maastricht aan. We lopen vanuit de trein hal richting centrum. Rechts is de gracht open ze zijn bezig de straten aan het veranderen. We lopen langs Douwe Egberts richting centrum over de brug. Het is mistig weer en toch probeert de zon er doorheen te komen. Ik koop een tas
in de uitverkoop, de verkoopster legt uit , dat hij op Dior lijkt. Heeft in het blad Harper Bazaar gestaan. Ik vind de tas een schatje en ik koop het. Sommige hebben iets het met tassen en andere met schoenen. Ik heb het met beide. Ik voel me happy en we lopen door voor een cappuccino te drinken. 


Winkel in winkel uit veel shoppen. Veel lopen maar ook tijd maken voor een drankje. Vanwege het koude weer nemen we allemaal verse munt thee met honing. In de avond hebben we diner bij een van de culinaire restaurants. 
Moe maar voldaan gaan we de twee uur reis terug. Vol met tassen gepakt kunnen we amper zitten. “Wat hebben we veel gekocht” en we lachen erom


Maastricht geweldig de kerstmarkt
, de mensen, de restaurants, de winkels. Top stad voor te genieten. ❤️

Joyousness me time 

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time