• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Relax and Joyousness me time

Het is zondag, wanneer ik dit schrijf vandaag even niets doen. De afgelopen twee dagen zo druk geweest met congressen volgen. De eerste was congres positieve psychologie en tweede de Nederlandse Vereniging NLP. Twee mooie dagen met veel luisteren en actief bezig zijn. Sprekers waren geweldig dus dat gaf energie.
Nu ben ik toe aan me-time nemen. Heb ik wel verdiend na deze twee drukke dagen. Wat ga ik doen, een boek lezen, mediteren, in bad liggen en luisteren naar muziek of naar Groningen voor de tentoonstelling “van Rodin” in het Groninger Museum? Het laatste wordt ik al moe van, bij de gedachte weer een paar uur onderweg. 


Ik ga lekker in bad liggen , relaxen en luisteren naar muziek . Als voorbeeld Beats 1 met dr. Dre de Pharmarcy of op Spotify de nieuwe album van Weekend “starboy”.

Met veel schuim en warm water perfect plaatje voor te ontspannen. Dit is echt me-time houden. Ook al duurt het maar tien minuten. 
Joyousness me time

Verginia Spier 

  

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time