• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Sweets and joy

Perfect plaatje aan de Belgische kust. 
Wat ik er heerlijk aan vind is dat je het niet wilt eten gewoon kijken. Links een klein pannenkoekje. In het midden advocaat is een dikke vloeibare likeur en daarnaast een chocolade spekkoekje met gesmolten chocolade. Als laatste een dot slagroom met een beetje chocoladekorrels erop. 

Waar zou jij beginnen met de eerste hap? 
Ik begin bij mijn cappuccino. Ik neem een slok. Daarna probeer ik alles met een klein toefje slagroom. Geur en smaak komt goed samen. 
Pure ontspanning. 
Joyousness me time

Verginia spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time