• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Guantanamera

Fidel Castro is overleden, hoor ik op de radio 25 november 2016. Ik neem even een moment voor stil te staan bij mijn rondreis in Cuba. Jaren geleden. 


In 2004 en 2005 ben ik in Cuba geweest. Prachtig eiland met veel geschiedenis. We hadden een rondreis, begonnen in Havana, Pinar del Rio, Trinidad, Camaguey, Sierra Meastra nationaal park, Santiago de Cuba, Santa Clara en eindigde in Varadero. 
We zijn naar een sigarenfabriek geweest en salsa gedanst tot in de late uren. De Havana rum was bij elk hotel aanwezig als welkomstdrank. Cuba Libre cola met rum. Altijd met muziek en niet te vergeten lied die we overal hoorde “Guantanamera” 
Wat is er mooi aan Cuba:  de auto’s , de mensen, de natuur, de koloniale architectuur. Ik heb veel gezien, veel salsa  gedanst, sigaren  gerookt, in zo een mooie authentieke auto gezeten, richting hotel. De rondreis was mooi met Djoser.
Cubaanse santeria-geloof.

De godin Yemaya (blauw)

de godin Ochun ( geel)

oorlogsgod Chango (rood)

Hierbij een aantal foto’s 


Ik wens je een mooie dag


Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time