• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

The Joy of books

Ik hou van boeken lezen en eigenlijk het liefst die net nieuw op de markt zijn, want daar krijg ik een kick van. 
Deze avond maak ik tijd voor een nieuw boek. Lekker voor de kachel, op goede temperatuur en lang uitgerekt op de bank. Aan de ene kant nootjes en de andere kant glas rode wijn. 


Het was wel moeilijk kiezen, want de nieuwe van Saskia Noort stond al lang op mijn lijstje. Ik heb alles van haar gelezen dus deze hoort er ook bij.
Maar mijn favoriet is Paulo Coelho, daar zeg ik geen nee tegen. Ik heb zijn eerste boek gelezen de Alchemist. Sindsdien verslaafd aan alles wat hij schrijft. Echt bijna alles gelezen. Toen hij deze aankondigde was ik wel nieuwsgierig naar het verhaal. Zijn schrijfstijl bevalt me enorm. Hij schrijft met passie en bevlogenheid zo mooi. De titel van het boek “De Spion” ik ben benieuwd ik heb mijn keuze gemaakt. 
Ik ga heerlijk genieten van mijn moment. ??
Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time