• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Finding joy in me-time

Ik ben altijd op zoek naar bekende mensen, die ook aan me-time doen. Met het delen ervan hoop ik , dat het anderen inspireert. Zo kwam ik in de vogue een interview van Michelle Obama tegen, die hier in haar eigen woorden aangeeft over me-time en ik quote graag:

Zorg goed voor jezelf dat is de sleutel


De First Lady is altijd al een voorstander van het nemen van tijd voor jezelf geweest. “Vrouwen moeten in het bijzonder een oogje op hun lichamelijke en geestelijke gezondheid houden, want als we scharrelen en naar afspraken en boodschappen doen, hebben we niet veel tijd om te zorgen voor onszelf,” zei ze eens. “We moeten ons werk beter doen, door jezelf hoger op je eigen ‘to-do’ lijst te plaatsen .” Bron vogueZe geeft voor mij gevoel een helder uitleg, dit is wat ik bedoel met me time. Tijd nemen voor onszelf is de sleutel van je gezondheid. Jij bent belangrijk. ❤️

Christina Aguilera heeft het in de cosmopolitan ook over me-time en ik quote:
Me-time 

Wij vrouwen stellen zulke hoge eisen aan onszelf en zijn altijd maar aan het geven. Daarom is het belangrijk om jezelf ook wat me-time te gunnen. Ik doe dat door een lekkere massage of spabehandeling te nemen of door yoga te doen, daarmee laad ik mezelf op. Bron Cosmo


Zij gunt haar lichaam me-time, mooie inspiratie, voor me-time te nemen.
Estée Lauder legendarische beautyicoon  en zaken vrouw geeft de voorkeur aan geestelijke me-time en ik quote:

Voor me time ga ik naar de biobliitheek, mijn favoriete plek. Estée Lauder
Hoe doe jij dat, aan me time? 

Joyousness me time

Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time