• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Spark of joy

De gedachte dat je elke keer wat nieuws kan leren.. Wil ik jullie mijn leeservaring delen over het boek met de titel ” Spark Joy” geschreven door Marie Kondo. 

Zij heeft ook het boek “opgeruimd” geschreven. Heb ik niet gelezen, deze titel sprak mij meer aan door het woord Joy. Wat krijg je veel tips van deze Japanse dame. Ze legt in heldere stappen uit, hoe je in je huis beter kan organiseren?
Aangezien ik het belangrijk vindt, me-time te nemen, heb ik hier veel van de tips uitgevoerd. Voorbeeld je kleding vouwen op een bepaalde manier, zodat je meer ruimte creëert in je kast, was voor mij een eye-opener. Wat had ik veel boeken in huis, dit heb ik aan de kringloop en vrienden gegeven. Nu voelt het goed, wat ik in mijn boekenkast heb. Papierwerk opbergen vond ik ook leuk. Mijn papierbak was binnen twee dagen vol, zodat ik moest wachten met opruimen totdat de papierbak geleegd werd, ik moest lachen om mezelf alles wat ik bewaard had. Waarom?


Ik vind dit een mooie quote van haar” het gaat namelijk hierom: de dingen die we nodig hebben zorgen echt voor een gelukkiger leven. Daarom moeten we ze net zo behandelen als spullen waar je blij van wordt”  

Ik heb ontdekt dat het in mijn hoofd meer leeg is, omdat alles op zijn plaats staat. Keuken, woonkamer, slaapkamers, badkamer, voorraadkast het geeft rust.


Opgeruimd staat netjes. Het is ook een aanrader, wanneer je denkt dat alles op orde is. Dit boek geeft je meer dan tips over na te denken of er naar te leven. Geweldig meer me-time 4 me?

Joyousness me time

 Verginia Spier

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time