• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Gewaagd en met passie 

Vandaag neem ik de trein richting Rotterdam de reis duurt 1 uur 30 minuten. Daarna rij  ik met tram 8 richting spangen en stap uit bij de halte Kunsthal Rotterdam. Geweldige sfeer in het Kunsthal café. Ik laat mijn museumkaart zien en krijg mijn ticket. Het is een Armbandje, die ik om mijn tas bind. Eerst wat eten, ik heb trek. Ik bestel een Pomodorisoep met crème fraiche en verse kruiden. Heerlijke smaak. 
Kunsthal Rotterdam 

Ik ga eerst naar hal 1 met het thema “continent hedendaagse design making Africa”. Geweldig en bijzonder artistieke stukken. Gewaagd en met passie. In hal 2 kom je bij Peter Lindberg. Thema “a different vision on fashion photography.” Grote letters met zijn naam heten je welkom. Naast zijn naam op een groot scherm “Film interview met modellen” . Ik zie Cindy Crawford. Ik loop verder en zie vele zwart wit foto’s. Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik heb enkele uitgekozen voor je. Die ik mooi vond. 


Ik vind Peter Lindberg geweldig. Zijn foto’s zijn rauw puur en mooi of het dans, film of industriële landschappen zijn, die hij fotografeert, geweldige kunst. Top hoe hij de modellen zonder make up fotografeert. Prachtig met alleen een witte overhemd. 


Hier kan je uren wandelen en je ziet elke keer weer wat nieuws. De tentoonstelling is overweldigend artistiek op gezet. Voor mij is het heerlijk relax  zijn en de tijd nemen. 


Wanneer ben jij voor het laats naar de Kunsthal geweest? 
Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time