• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Prince RIP

 

Wauw zijn muziek. Grandioos, goddelijk vol inspiratie. Creatieve geest in vrijheid. Hij zong over het leven, liefde, pijn, angst alle emoties zaten erin, zelfs sex bedrijven. Deze artiest ging verder, waar de meeste stoppen om commerciële redenen. Zijn vrije geest zal gemist worden. Maar zijn muziek blijft bestaan. Creatieve icoon. 

Mijn me time vandaag bestaat uit al zijn muziek weer luisteren, want voor mij is de beste herinnering song” nothing compares ” to you. Als ik dat hoor was dat toen zo op het lijf geschreven toen mijn relatie na zeven jaar uitging. Het was mijn life saving song voor verder te gaan. 
Welk liedje van Prince brengt mooie herinneringen op? 
Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time