• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Roos, kleur wit

Wat ik hier aan mooi vind is dat hoe langer je kijkt weer iets nieuws ziet. Het is niet zomaar een roos kijk maar naar de kern zo oneindig gekruld. De kleur zo puur wit en onschuldig. De buitenkant zo mooi gekruld. Wat een schoonheid in eenvoud. Het is een mooi meditatie moment dan naar een brandende kaars kijken. Je ziet elke keer weer wat nieuws? Zie jij het?

Joyousness me time

Verginia Spier  

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time