• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Me time (eten)

Staalstraat 22 gaan we eten het is klein en de kok legt ons uit wat we allemaal kunnen verwachten. Willen we het spicey of niet hij maakt het voor ons. We beginnen met verschillende voorafjes. Het smaakt goed. 

Daarna de soep Tom kha hai de kokos proef je en de champignons en koriander.

 Daarna hoofdgerecht met  verschillende smaken. Dessert is gebakken banaan in een bol gefrituurd en ijs vruchten en slagroom. We sluiten de avond af met koffie en thee. 

Heerlijk ontspannen naar huis. 

Joyousness me time 

  

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time