• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Earth hour 2016

Elk jaar doe ik mee, waarom omdat ik het belangrijk vind de wereld te veranderen in meer kaarsen gebruik dan stroom voor licht. In 2009 was ik in zuid Africa daar maakte ik voor het eerst in kaapstad earth hour mee. 

De hele Straatverlichting ging uit en mensen hadden kaarsen meegenomen. Daar stond je dan buiten in de massa voor 1 uur. Ik vond het een bijzondere ervaring en doe elk jaar mee, alhoewel ik vind dat we dit vaker moeten doen in de wereld. Niet 1 keer per jaar, wat vind jij?
Deze foto heb ik gemaakt in kaapstad blijvende herinnering. 

  
Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time