• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Maandag

Het is een heerlijke dag na het weekend. Momenteel hoor ik in de tuin de vogels zingen en dat is toch een mooi geluid. De rust en stilte die daarna volgt wanneer ze niet meer zingen.

 Ik ben van de weekend naar de Kunsthal in Rotterdam geweest. Mooie tentoonstelling Keith Haring. Wat een creatieve explosie. Bijzonder hoe elk detail zo verfijnd op het doek is geschilderd? Maar maandag, maakt het echt goed voor nog 1 dag weekend te voelen voor je dinsdag weer gaat werken. Enjoy your week
Wat doe jij meestal op maandag?

  
Joyousness me time
Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time