• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Kuuroord de schouw 2016

Wat maakt het zo dat je je in een kuuroord thuis kunt voelen?

Afgelopen week ben ik bij de schouw geweest in Zeeland. Heerlijk als je daar komt. De mensen zijn vriendelijk en hebben een warm hart voor je. Je voelt je altijd welkom. Meteen bij de deuropening, de lange hal de Boeddha beelden wit geschilderde muren. 

  Dan is het afzien van maandag tot en met vrijdag alleen sapvasten. Drie maal daags vers sapje en de hele dag thee en water. De behandelingen die je daar kunt boeken zijn fijn. Goddelijke massages, voetreflectie en nog meer.   
Je voelt je herboren als je daar weg gaat. Zo mooi kan de stilte zijn vooral de natuur. Het landschap daar is anders dan in het noorden van Nederland. Je kunt daar fietsen en wandelen. Het is een echte aanrader. 

Enjoy every moment. 
Joyousness me time

Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time