• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Nieuwe jaar nieuwe kansen 2016

Ik geloof hierin, het is zo. Jij bent degene die dit can creëeren. Hoe begin je dan denk je? Gewoon bij stap 1 enzovoort.het voelt goed als je e positief oplaad. Even alle negativiteit los en gedachtes die er niet toe doen. Dan kan je beginnen met wat het ook is. Elke keuze is dan goed. Mijn ervaring is als je iets wilt en je gelooft erin ga ervoor hou je niet in. Het enige wat kan gebeuren is “gemiste kans niet gedurfd” zo wat, het kan nu nog?

Ik ga elke week een korte ervaring delen op de site voor meer ontspanning in de wereld te brengen, want iedereen heeft het nodig. Het is geen mindfulness het is puur in jezelf ontdekken. Wat heb ik nodig? Waar kom ik tot rust? Het zijn tips en tools uit het leven geschreven. Heb er zin in.

Ideeën krijg ik door het te doen en te schrijven. Wat je volgende stap ook is in het nieuwe jaar er zijn nieuwe kansen genoeg voor te creëeren. Je kan het.

Joyousness me time 

Verginia Spier 

 

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time