• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Sail 2015 Amsterdam

image

Wanneer je de trein  uitstapt Amsterdam cs dan loop je richting het IJ de mensen massa tegemoet. Want Sail is er en dat is 1 keer in het vijf jaar.

Wauw ik zie de chileense schip vanaf cs aankomen en aanmeren voorbij het Amsterdam passagiers terminal. Ze zingen uit volle borst de matrozen strak in pak.

Ik voel me net een klein kind. Zo een plezier heb ik hierin. Samen met een vriendin lopen we verder richting knsm eiland. Soms hoor je salsa muziek van de boten of aan de overkant bij het java eiland zijn er optredens. Genoeg te zien en te doen.

Het is ook zo overweldigend geur, kleur, geluid en smaak van eten bij de mobiele kok.

Allemaal geweldig ben jij ook naar sail geweest.

Joyousness me time
Verginia Spier

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time