• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Dwjj 2014

Dit wordt jouw jaar 2014. Vandaag een seminar gevolgd van Ben Tiggelaar. Mezelf de opdracht gegeven om aan mijn discipline in sporten te gaan werken. Waarom?

Als voorbeeld ervaar ik elk jaar:
Ik wil afvallen
Gezond leven
Meer sporten

Ken je dat, eind van het jaar ga je niet meer zo vaak naar de sportschool als je zou willen. Ik ben wel blij dat het gewicht gelukkig nog hetzelfde is gebleven, als aan het begin van het jaar. Ik leef gezond, ja ik ben er nog.

Tijdens het seminar dwjj 2014 wil ik toch iets bereiken en dat is discipline in sporten Je krijgt vele tips hoe je het smart kan doen haalbaar en effectief. We zien drie sprekers en vele oefeningen.

Hij verteld dat het om mijn gedrag gaat. Door dit te veranderen zou ik een sportvrouw kunnen worden ( bedenk ik) Ik geloof hem, maar waar moet ik eerst mee beginnen? Veranderen! Dit is zo een goede tip geweest die ik wil delen met jullie. In je ijskast een stikker plakken met de woorden zou je dit wel doen?

Wat zijn jullie ervaringen met afvallen en andere beloftes voor het nieuwe jaar?

Joyousness me time

Verginia Spier

20140111-211735.jpg

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time