• Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk

 • Joyousness Me Time

  Joyousness Me Time

  Zorg goed voor jezelf. Jij bent belangrijk.

Bloemen

Bloemen houden van mensen. Dat is toch een oude reclame van vroeger? Wat ik mooi vind van bloemen zijn de kleuren, de vorm, de geur en als je goed kijkt, zie je ook echt de nerven in de bladeren. De stamper het klinkt als biologie.

Ik moet toegeven sommige namen van bloemen ken ik niet. Maar ik weet wel wat ik mooi vind en van kan genieten. Zoals ik nu een bos op tafel heb staan van een collega coach voor mijn nieuwe huis.

Eigenlijk wil ik met deze korte tekst vertellen: kijk bewust naar je bloemen in stilte, de geur van elke bloem is anders. Zelfs de bladeren hebben een eigen geur en kleur het hangt af van de lengte van de dagen in de vaas. Zie hoe alles veranderd des te meer ga je van bloemen houden en de natuur.

Wat is jouw me time met de natuur? Deel het aub ladies het is 2014? Doe gek.

Joyousness me time
Verginia Spier toch een oude reclame van vroeger Wat ik mooi vind van bloemen zijn de kleuren, de vorm, de geur en als je goed kijkt, zie je ook echt de nerven in de bladeren. De stamper het klinkt als biologie.

Ik moet toegeven sommige namen van bloemen ken ik niet. Maar ik weet wel wat ik mooi vind en van kan genieten. Zoals ik nu een bos op tafel heb staan van een collega coach voor mijn nieuwe huis.

Eigenlijk wil ik met deze korte tekst vertellen: kijk bewust naar je bloemen in stilte, de geur van elke bloem is anders. Zelfs de bladeren hebben een eigen geur en kleur het hangt af van de lengte van de dagen in de vaas. Zie hoe alles veranderd des te meer ga je van bloemen houden en de natuur.

Wat is jouw me time met de natuur? Deel het aub ladies het is 2014? Doe gek.

Joyousness me time
Verginia Spier

20140107-210005.jpg

Trackback van jouw site.

Verginia

me-time is tijd nemen voor jezelf. Jij bent belangrijk. Mijn naam is Verginia Spier Voor mij is me-time begonnen door te hard werken en niet echt de tijd nemen voor mezelf. Nu blok ik 1 keer per maand tijd voor mezelf. Hoe doe jij dat of op welke momenten is voor jouw, me-time? Enjoy every moment.

Joyousness Me Time